Over mij

Hi! Ik ben Femke Marije

Ik houd van het vastleggen van mooie herinneringen op beeld, voor anderen en voor mezelf. Ik maak graag ongedwongen beelden, met een verhaal. Hierbij werk ik uitsluitend met natuurlijk licht.

Samen met mijn vriend Maarten woon ik in hartje Utrecht. Naast mijn passie voor fotografie, ben ik opgeleid als orthopedagoog en werk ik voor een wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen. Oh, en wist je dat ik ook heb gefotografeerd voor De Verhalenflat? Samen met Rebecca deel ik een liefde voor mensen en verhalen.

Je maakt mij blij met lange boswandelingen en uitwaaien aan zee. Ik droom van verre reizen, maar ben stiekem een grote huismus. Ik houd van goede gesprekken en spontane plannen. En vooral ook van kleine dingen: flauwe woordgrapjes, die eerste dag van het jaar zonder jas naar buiten, de kinderen van vriendinnen weer zien, een praatje met een onbekende, de eerste slok cappuccino.

Ik geloof dat mooie beelden overal te vinden zijn. Als je maar de tijd neemt om écht goed te kijken. Spreekt mijn stijl je aan? Of wil je graag even kennismaken, om te kijken of het klikt? Neem vrijblijvend contact met mij op!