Baby

Info & Prijs

Grote ogen die verwonderd de wereld in kijken, die kleine handjes en voetjes, en dat lieve neusje. Een van je eerste badjes. Knuffelen, kusjes, een grote gaap. Allemaal momenten die ik graag voor je vast leg. 

Ik kom graag bij je thuis om foto’s te maken van jullie baby. Of je kleintje nu wakker is of slaapt, juist net een voeding of een schone luier nodig heeft, we nemen alle tijd die nodig is. Go with the flow!

Wil je graag foto’s als je baby pasgeboren is? Stuur me dan graag al een berichtje als je zwanger bent. Ik zet je uitgerekende datum in mijn agenda en houd ruimte vrij voor een shoot. Als je baby geboren is neem je contact met me op en plannen we een datum. Vervolgens stuur ik je meer informatie door, en maken we er samen een fijne shoot van!

Prijs
1-4 personen
20 foto’s digitaal
€150,-*
€10 voor iedere persoon extra

Je ontvangt een link naar een online galerij met de selectie mooiste foto’s. Hieruit kies je de 20 foto’s die jij het mooist vindt. Deze foto’s geef ik een finishing touch qua bewerking, en stuur ik in hoge resolutie naar je toe. Wil je meer foto’s kiezen? Dat kan! Deze zijn bij te bestellen voor €3,50 per foto.

* Inclusief reiskosten door Nederland.

 

Babyshoots