Baby

Info & Prijs

Babyshoot
Ik kom graag bij je thuis om foto’s te maken van jullie (pasgeboren) baby. Hiervoor neem ik uitgebreid de tijd en pas me aan op het ritme van de baby. Go with the flow! Ik leg zowel de baby, met alle kleine details, als jullie als gezin vast. Voor foto’s van je pasgeboren baby kom ik graag rond 10 dagen na de geboorte langs. Foto’s van je baby op een wat latere leeftijd zijn ook heel waardevol. Het grootste verschil is dat je baby in het begin veel slapend op de foto zal staan, en een paar weken later meer wakker is.

Wil je graag foto’s als je baby pasgeboren is? Stuur me dan een berichtje als je zwanger bent. Ik zet je uitgerekende datum in de agenda en houd ruimte vrij voor een shoot. Als de baby geboren is neem je contact met me op en plannen we een datum.

Prijs
1-3 personen
20 foto’s digitaal
€150,-*
€10 voor iedere persoon extra

Je ontvangt een link naar een online galerij met de selectie mooiste foto’s. Hieruit kies je de 20 foto’s die jij het mooist vindt. Deze foto’s geef ik een finishing touch qua bewerking, en stuur ik in hoge resolutie naar je toe. Wil je meer foto’s kiezen? Dat kan! Deze zijn bij te bestellen voor €3,50 per foto.

* Inclusief reiskosten door Nederland.

 

Babyshoots